Tarieven

Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van mensen (newborns, kids & volwassenen). Lees hieronder meer over mijn werkwijze en tarieven.

Newbornshoot

 
Zijn jullie op zoek naar mooie & pure foto’s van jullie pasgeboren baby? Dan kom ik graag bij jullie langs! Terwijl jullie zorgen voor de laatste voeding, zet ik mijn spullen klaar in een lichte ruimte in jullie huis. Daarna beginnen we met het maken van portretfoto’s, nog eventjes wakker en dan diep in slaap. Uiteraard is er ook ruimte voor foto’s samen met jullie newborn. In totaal zullen we zo’n 2 – 3 uur bezig zijn.
Bekijk hier mijn portfolio!
 
Een newbornshoot doe ik het liefst tussen de 8 en 12 dagen oud en kost 150 euro.
 
Je ontvangt:
2 – 3 uur fotografie bij jou thuis
Professionele nabewerking van 1 – 2 uur in kleur en zwart-wit
Binnen twee dagen een preview
Binnen twee weken minimaal 10 zorgvuldig nabewerkte foto’s in hoge resolutieFamilyshoot

Wil je spontane & ongedwongen foto’s van jou en je familie laten maken? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! We zoeken een mooie locatie op, waar we 1 – 1,5 uur de tijd nemen om foto’s te maken. Ik vraag jullie om tijdens de shoot niet te veel op mij te letten, zodat ik jullie kan fotograferen zoals jullie zijn. Kinderen kunnen tijdens de shoot lekker spelen, dat levert vaak de beste beelden op! Interactie & plezier is wat je terug ziet in mijn foto’s.
Bekijk hier mijn portfolio!
 
Een familyshoot (3 – 6 personen) kost 150 euro.
 
Je ontvangt:
1 – 1,5 uur fotografie op locatie naar keuze
Professionele nabewerking van 2 – 3 uur in kleur en zwart-wit
Binnen twee dagen een preview
Binnen twee weken minimaal 20 zorgvuldig nabewerkte foto’s in hoge resolutie


Goed om te weten


Je ontvangt de nabewerkte foto’s in hoge resolutie zonder logo.
Ik verstuur de foto’s via WeTransfer.
Wil je je foto’s laten afdrukken? Ik help je hier graag bij, want een goede afdruk is minstens zo belangrijk als een goede foto. Ik werk samen met een professioneel fotolab. Hun professionele printers zorgen ervoor dat de kleuren en kwaliteit van de foto’s het beste tot hun recht komen. Dat verschil zie je echt!

Alle genoemde prijzen zijn inclusief BTW, nabewerking en reiskosten binnen provincie Utrecht. Daarbuiten wordt een reiskostenvergoeding à € 0,19 per km gerekend vanaf Utrecht. Bij boeking behoudt Jamie fotografie zich het recht voor om beeldmateriaal te gebruiken voor promotiedoeleinden, tenzij alvorens anders is afgesproken. Auteursrecht van de foto’s ligt ten alle tijden bij Jamie fotografie en foto’s mogen dan ook niet zonder toestemming van de fotografe gebruikt worden.